Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

Modelul britanic s-a vândut într-o licitaţie de strângere de fonduri pentru ajutarea persoanelor bolnave de SIDA.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé a fost cumpărat de o persoană privată care va intra în posesia acestuia în această vară. Licitaţia a avut loc în cadrul evenimentului “9th Annual White Tie and Tiara Ball” şi a avut ca scop strângerea de fonduri pentru fundaţia de ajutorare a persoanelor infectate cu HIV “Elton John”. De altfel întreaga operaţiune a avut loc la reşedinţa celebrului cântăreţ britanic, rezultul fiind o sumă de aproape 12 milioane de euro acumulaţi.

Rolls Royce a dezvelit Drophead Coupe în ianurie şi este considerat cea mai desăvârşită decapotabilă. Aceasta are două uşi şi patru locuri, este construită manual la uzina din Goodwood şi combină ultimele tehnologii în materie de aluminiu cu maiestria inginerilor britanici. Rolls Royce a început producţia de serie de curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.