Rolls-Royce Phantom Silver

Pentru a marca cei 100 de ani de la producţia primului Rolls Royce, denumit Silver Ghost, firma britanică a lansat ediţia limitată Phantom Silver.

Rolls-Royce Phantom Silver Rolls-Royce Phantom Silver
Cele 25 de limuzine Rolls Royce vor fi fabricate ca omagiu la adresa unui nume de mare succes pentru marca britanică. Silver Ghost a fost fabricat pentru prima dată în anul 1906 sub numele de Rolls Royce 40/50, numele de Silver Ghost venind de abia în 1907.

Pentru a sublinia exclusivitatea numelui modelului celebrat, Phanton Silver va fi vopsit într-o culoare argintiu metalizat, jenţile de 21" sunt cromate, iar statueta de pe capota maşinii din argint. Nu mai are rost să aducem în discuţie interiorul din piele Crème Light sau Rose Leaf şi multe alte mici detalii care fac diferenţa, cum ar fi două suporturi din argint pentru chei .
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.