Rolls Royce RR4

Rolls Royce a dat publicităţii primele schiţe ale unui nou model, sub numele de cod RR4. Noua maşină va fi programată spre lansare în 2010.

Rolls Royce RR4 Rolls Royce RR4
Viitorul model Rolls Royce va fi construit pe platforma tehnică a viitorului BMW seria 7. Chiar dacă prin utilizarea acestei platforme greutatea totală se va reduce, este de aşteptat ca maşina să cântărească peste 2 tone, motivul fiind dotările autovehiculului. Până acum, Rolls Royce comercializa în jur de 1.000 de modele Phantom.

Preţul de aproximativ 225.000 de dolari al lui RR4 va ridica ştafeta vânzărilor cu mult peste 1.000 de unităţi. Potrivit celor de la Car and Drive, noul Rolls Royce RR4 va fi propulsat de motorul V8 bi-turbo de pe noul BMW X6, urmând ca în viitor să fie disponibil şi un propulsor diesel.

***********
După apariţia pozelor spion cu noul baby Rolls Royce, constructorul a dat publicităţii primele schiţe. Noua maşină va fi mai scurtă decât nava amiral Phantom, iar sub capota va fi montat un propulsor revoluţionar. Din păcate, constructorul nu a precizat din ce punct de vedere motorul va revoluţiona, acest aspect urmând să fie dezvăluit în cursul acestui an.

RR4 va fi construită la uzina din Goodwood, acolo unde s-au început modificăriile liniei de producţie în vedere fabricării noului model. Vor exista noi ateliere de vopsitorie, lemnărie şi pielărie. Mai mult decât atât se va trece la un sistem de două schimburi pentru a face faţă noilor provocări de producţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.