Rolls Royce Silver Shadow cu 1040 CP

Pe bătrânul continent modificarea unui Rolls Royce ar fi un sacrilegiu. În SUA i-au montat un V8 Hemi cu nitro.

Rolls Royce Silver Shadow cu 1040 CP Rolls Royce Silver Shadow cu 1040 CP

Rolls Royce Silver Shadow Este adevărat că în mod obişnuit cromul este un simbol al luxului şi opulenţei, dar modul în care este folosit, la jante şi volan nu lasă o impresie tocmai nobilă. Nici interiorul nu este la nivelul dorit, chiar dacă ne atrage atenţia cuşca de protecţie ale carei bare sunt invelite în piele.

În ceea ce priveşte motorizarea, avem un caz tipic american. Ce ne trebuie un V12 european, echilibrat perfect şi cu un sunet care îţi ridică părul de pe spate? Mai bine un V8 sănătos, şi Hemi pe deasupra, că deh, e american. Punem şi sistem nitro, că injecţia directă şi supraalimentarea sunt prea evoluate pentru cei de peste ocean şi gata obţinem un motor cu o putere maximă de 1040 CP. La ce bun?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.