Rolls Royce Wraith: dacă fashion nu e, nimic nu e

Autor: Andrei Ştirbu 09 mai 2015 Știri auto

Dacă stau să mă gândesc, au trecut mai bine de cinci săptămâni de când am văzut ultima dată o ediţie specială Rolls-Royce. Atunci, ne scăldam privirile în stilul opulent al lui Phantom Serenity. Acum este timpul să admirăm un Rolls-Royce cu totul şi cu totul special. Oh, stai. Toate Rolls-urile sunt, practic, cu totul şi cu totul speciale, nu?

Acesta este un pic şi mai, pentru că se află sub semnul fahsionului. Wraith Inspired by Fashion este o (altă) declaraţie de stil a producătorului britanic, una care a fost cel mai bine evidenţiată printr-o şedinţă foto care ne face să credem că acest model a fost creat de tipe hot în rochii scumpe (nu ştim cât de scumpe sunt, dar bănuim că nu sunt luate la ofertă sau ceva).

Wraith Ispired by Fashion este „o extraordinară interpretare a mixului de putere, stil şi dramă pe care îl inspiră Wraith”. Exteriorul este acoperit în Andalucian White şi Arctic White, ornat cu un feature line.

Interiorul contrastant este îmbrăcat în piele Arctic White and Black şi este ornat cu un ceas unic, o inserţie specială de lemn şi, pe alocuri, cu mătase.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide