Rolls Royce Wraith: dacă fashion nu e, nimic nu e

Îţi dai seama de liga în care joacă Rolls Royce în momentul în care vezi imagini ca acestea şi nimic nu ţi se pare ieşit din comun.

Rolls Royce Wraith: dacă fashion nu e, nimic nu e Rolls Royce Wraith: dacă fashion nu e, nimic nu e

Dacă stau să mă gândesc, au trecut mai bine de cinci săptămâni de când am văzut ultima dată o ediţie specială Rolls-Royce. Atunci, ne scăldam privirile în stilul opulent al lui Phantom Serenity. Acum este timpul să admirăm un Rolls-Royce cu totul şi cu totul special. Oh, stai. Toate Rolls-urile sunt, practic, cu totul şi cu totul speciale, nu?

Acesta este un pic şi mai, pentru că se află sub semnul fahsionului. Wraith Inspired by Fashion este o (altă) declaraţie de stil a producătorului britanic, una care a fost cel mai bine evidenţiată printr-o şedinţă foto care ne face să credem că acest model a fost creat de tipe hot în rochii scumpe (nu ştim cât de scumpe sunt, dar bănuim că nu sunt luate la ofertă sau ceva).

Wraith Ispired by Fashion este „o extraordinară interpretare a mixului de putere, stil şi dramă pe care îl inspiră Wraith”. Exteriorul este acoperit în Andalucian White şi Arctic White, ornat cu un feature line.

Interiorul contrastant este îmbrăcat în piele Arctic White and Black şi este ornat cu un ceas unic, o inserţie specială de lemn şi, pe alocuri, cu mătase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.