Români pe drumuri europene, criminali în libertate - VIDEO

Imaginile cu manevrele lor periculoase au fost filmate ...

Români pe drumuri europene, criminali în libertate - VIDEO Români pe drumuri europene, criminali în libertate - VIDEO

Doi şoferi de camion au fost arestaţi după ce au condus periculos pe şosele din Spania.

Imaginile cu manevrele lor periculoase au fost filmate de un alt participant la trafic şi au ajuns mai întâi pe Facebook, apoi poliţiştii s-au autosesizat şi i-au reţinut pe cei doi. Unul este de origine ecuadoriană, iar celălalt este (surpriză) de origine română. 

Într-unul dintre filmuleţe puteţi vedea cum un camion intră în depăşirea altuia, în ciuda faptului că alte vehicule vin din direcţia opusă, şi ajung să conducă foarte aproape unul de altul pentru a evita un accident. În celălalt, un camion intră în depăşire în ciuda faptului că există o linie continuă şi alte maşini vin în faţă.

Potrivit presei locale, Garda Civilă a identificat şoferii după ce au vizionat clipurile de pe Facebook.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 45 de ani, este originar din Ecuador şi este rezident în Zaragoza, iar celălalt, în vârstă de 58 de ani, este cetăţean român.

Ambii sunt acuzaţi de infracţiuni împotriva siguranţei rutiere. Ei pot fi condamnaţi la închisoare de la 6 luni la 2 ani, şi retragerea permisului de conducere pentru o perioadă de la 1 la 6 ani. 

VIDEO

Sursă: huffingtonpost.es

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.