GALERIE FOTO A şasea generaţie Polo e AICI! Au trecut 41 de ani de la primul model

Autor: ProMotor 27 sept. 2016 Știri auto
GALERIE FOTO A şasea generaţie Polo e AICI! Au trecut 41 de ani de la primul model

 


Ultimul Polo a apărut în 2014, facelift pentru al cincilea Polo din istorie (modelul 2009). Volkswagen îl ţine pe Polo în viaţă cel puţin încă 3-4 ani de la lansarea noului model. Lansare care va fi la anul.

Deocamdată se testează maşina camuflată. AutoPista spune că noul Polo va fi mai mare cu 20 cm. Noi spunem că dacă nemţii respectă informaţia asta, noul Polo va fi mult mai mare şi deja se apropie mult de Golf. La 4.17 metri lungime. Polo 2018 va fi construit pe platforma modulară MQB, pe care grupul Volkswagen face cam jumătate din maşinile pe care le are sub toate brand-urile.

Tot aceeaşi sursă care a furnizat pozele spion, crede că nemţii vor reduce greutatea maşinii cu 70 de kg, chiar dacă este mai mare. Motoarele încep cu un TSI de 1 litru şi 70 de cai. Cel mai puternic o să rămână GTI-ul de 2 litri şi 200 de cai. Pe modelele mai scumpe, Volkswagen o să pună şi o suspensie electronică, iar înăuntru maşina va arăta mult mai “digitral”. Lansarea noului Polo 2018 va fi cu siguranţă în martie, al Geneva.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide