România - blocaj pe drumuri

Situaţia blocajelor de pe drumurile naţionale devine din ce în ce mai gravă, coloane de maşini pe întinse pe zeci de kilometri ambele sensuri este peisajul care predomină pe şoselele din România, în timp ce autorităţile se ascund după explicaţii banale.

Protv a realizat un reportaj pe acestă temă, situaţia fiind alarmantă, mai ales că sezonul estival este în apogeu. Explicaţii sunt destule: ba se lucrează pe unele porţiuni de drum, ba şoseaua este proastă, ba unii dintre şoferi sunt încăpăţânaţi şi refuză rutele ocolitoare.

În zori, coada se întindea de la Cernavodă până la Constanţa, pe o distanţă de 60 de kilometri, iar între Sibiu şi Braşov este dezastru. Lucrările la şosea au fost concesionate pe bucăţele, iar firmele lucrează după propriul program. Pe Drumul Naţional 7, pe porţiunea dintre Deva şi Orăştie, cozile se întindeau pe o distanţă de 30 de kilometri.

Oare până când mai trebuie să înghiţim mizeria autorităţilor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.