ROMÂNIA: Harta celor o mie de puncte de alimentare a maşinilor cu combustibili alternativi

166 dntre ele vor fi amplasate în ...

ROMÂNIA: Harta celor o mie de puncte de alimentare a maşinilor cu combustibili alternativi ROMÂNIA: Harta celor o mie de puncte de alimentare a maşinilor cu combustibili alternativi

În trei ani, în România vor fi cel puţin 1.000 de puncte de alimentare a maşinilor cu combustibili alternativi. Până la finalul anului 2020, vor fi amplasate circa 1.000 de puncte de reîncărcare/realimentare cu combustibili alternativi: energie electrică, în special, dar şi GNC-gaz natural comprimat. 

Citeşte şi Cei care au Volkswagen Touareg ar trebui să ştie de problema asta. Ce ascund pragurile maşinii - VIDEO

Citeşte şi Imagini care vor intra în arhivă: Galeriile metroului din Drumul Taberei - VIDEO

166 dntre ele vor fi amplasate în oraşe, iar restul pe şosele, potrivit strategiei guvernamentale, care a stabilit şi densitatea acestor puncte, în funcţie de mărimea oraşelor. Iată estimarea, pentru fiecare oraş:

Bucureşti:  50 puncte de reîncărcare cu energie electrică  şi 10 staţii de realimentare cu GNC

Bacău, Braşov, Brăila, Galaţi, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Timişoara, Baia Mare, Piteşti: câte 5 puncte de reîncărcare cu energie electrică (total: 65 de puncte)  şi câte 1 staţie de realimentare cu GNC (total: 13 staţii)

Arad, Reşiţa, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Zalău, Satu-Mare, Bistriţa, Suceava, Botoşani, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Vaslui, Miercurea Ciuc, Bacău, Alba Iulia, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Focşani, Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Buzău, Tulcea, Târgu Jiu, Slatina, Alexandria, Slobozia, Călăraşi, Giurgiu: 1 punct de reîncărcare cu energie electrică (total: 28 de puncte).

Sursă: economica.net

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.