Romania, singura ţară din regiune care găzduieşte o prezentare holografică a noului BMW X2 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2018 Știri auto
Romania, singura ţară din regiune care găzduieşte o prezentare holografică a noului BMW X2 – VIDEO

BMW şi Microsoft au pregătit o experienţă high-tech spectaculoasă pentru campania de lansare BMW X2. Printr-o aplicaţie de realitate augmentată, cei doi parteneri îmbină realitatea fizică şi conţinutul digital într-o prezentare disponibilă exclusiv pe Microsoft HoloLens. Acesta este unul din proiectele high-tech pe care BMW le-a pregătit pentru lansarea noului model şi care subliniează poziţionarea noului model pentru un public tânăr, dinamic, deschis noilor tehnologii. Un alt exemplu în acest sens este o altă premieră în industrie – comunicarea prin intermediul filterlor Snapchat (Snapchat lenses), o altă aplicaţie augmented reality care permite poziţionarea modelului BMW X2 în pozele realizate de utilizatori.

BMW X2 Holo Experience şi Microsoft HoloLens transpun utilizatorii în universul BMW X2, unde pot cunoaşte noul model într-un mod interactiv. Soluţia care foloseşte ochelari realitate augmentată, cu o tehnologie similară sistemului Head-Up Display folosit şi pe BMW X2, proiectează imagini virtuale, holograme, în spaţiul real. Astfel, noul BMW X2 poate fi vizualizat în detaliu în mai multe versiuni de culoare, cu mai multe tipuri de jante. Utilizatorii pot explora interiorul şi descoperii detalii despre designul noului model. BMW X2 Holo Experience reia elementele campaniei de lansare a noului model din mediile clasice pentru a asigura o valoare de recunoaştere ridicată.

În premieră absolută în regiune, BMW X2 Holo Experience, bazat pe Microsoft HoloLens, va fi disponibil la nivel naţional la dealerii BMW selectaţi în perioada 20 ianuarie – 4 februarie. Până acum proiectul a mai fost prezentat în câteva ţări din Europa de Vest, la o serie de dealeri şi în locaţii speciale din Elveţia, Germania, Italia şi Olanda.

„Ne mândrim cu această premieră în prezentarea noului BMW X2. Aceasta arată angajamentul nostru în a explora noi soluţii de interacţiune cu clienţii şi completează eforturile noastre în comunicarea din showroom. Aici, cu Virtual Product Presentation oferim un car configurator complet, cu soluţii de vizualizare complete. Este o invitaţie pentru a decoperi universul BMW într-un mod spectaculos”, explică Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

 

BMW X2 Holo Experience se încadrează perfect în campania de lansare pentru noul BMW X2, care va însoţi cel mai nou şi mai extrovertit membru al familiei X de la începutul comunicării, la sfârşitul lunii octombrie 2017, până la lansarea sa pe piaţă, pe 1 martie 2018.

O altă coordonată inedită a campaniei a fost integrarea comunicarăii prin Snapchat. Acesta va marca o altă premieră absolută pentru industria auto prin utilizarea soluţiei de realitate augmentată Snapchat Augmented Trial. Astfel, utilzatorii au posibilitatea de a plasa noul model în fotografiile sau filmele realizate cu ajutorul Snapchat printr-un filtru special (Snapchat Lens). Acesta poate fi activat prin scanarea QR codului special dedicat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide