România, ţara nebuniei în trafic - VIDEO

Clip făcut pe soşeaua spre Târgovişte ...

România, ţara nebuniei în trafic - VIDEO România, ţara nebuniei în trafic - VIDEO

Distante-Rutiere.com a postat un clip făcut pe soşeaua spre Târgovişte, cu două maşini care se şicanează la limita nebuniei. Comentariile sunt împărţite în două categorii, însă noi ne abţinem de la ele, şi ne mulţumim să vă prezentăm faptele.

Ne bazăm pe faptul că şoferii ştiu regulile de circulaţie atunci când se urcă la volan, ştiu să-şi stăpânească nervii, când se foloseşte faza lungă, limitele de viteză în localităţi sau cum trebuie să te comporţi când vezi un şofer agresiv.

Să învăţăm din greşelile lor :)

VIDEO

Citeşte şi VIDEO Moştenirea lui Ceauşescu pentru românii din 2080. Un sfert de oră “SF” cu traficul din 1980

Citeşte şi Prima maşină ATOMICĂ din lume. Merge 100 de ani fără realimentare

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.