Romanian Extreme Adventure, Buzău 2009 – 2 iulie

Autor: Dan Vache 15 iul. 2009 Știri auto

VEZI TOATE ARTICOLELE ROMANIAN EXTREME ADVENTURE BUZĂU 2009

Offroad Romanian Extreme Adventure 2009 – ziua a cincea de pe tare.ro

Trasee dificile pentru autoÎncă de la începutul zilei, înaintea startului, norii îngrămădiţi pe cer anunţau o zi încărcată de ploaie. Care nu a întârziat să apară şi să dea unele planuri peste cap.

În ce priveşte Auto Extrem, traseul din această zi s-a dovedit foarte anevoios, din cei 13 concurenţi aliniaţi la start doar 4 reuşind să ajungă la finish – cel mai rapid echipaj, Drelciuc Silviu / Marişcariu Daniel, a reuşit să termine în 6 ore, celelalte 3 echipaje confruntându-se cu probleme tehnice mari, care i-au întârziat cu încă 4-5 ore.

Practic, în această zi concurenţii de la Auto Extrem au dat piept cu cel mai dificil traseu din competiţie, ploaia având un rol hotărâtor. Echipajul Drelciuc Silviu / Marişcariu Daniel a reuşit să recupereze ceea ce au pierdut în ziua precedentă (din cauza abandonului în proba specială) şi au reuşit să se instaleze confortabil pe prima poziţie în clasamentul parţial, la o distanţă suficient de mare de Craioveanu Sorin / Ursu Dan.

Noroi din abundentaÎn ce priveşte Auto Open, din cei 15 concurenţi aliniaţi la start, doar 2 au abandonat. Şi în acest caz, ploaia a dat peste cap planurile în ce priveşte proba specială, traseul fiind blocat încă de la început de o maşină al cărei troliu s-a rupt.

Ceea ce a impus o modificare a probei speciale, pe care au reuşit să o termine 9 maşini – din nou, cele mai rapide echipaje în proba specială au fost Vlaşin Sorin / Anastasiu Constantin şi Crinu Andanuţ / Kiss Timeea, maşinile puternice având pneuri adaptate condiţiilor vitrege.

Cu toate acestea, pe prima poziţie în clasamentul parţial după această a patra zi de concurs rămânea echipajul Oprea Andrei / Lascu Răzvan.

Extenuant pentru motociclistiLa Moto Extrem au luat startul doar 8 participanţi, care au reuşit să termine cu toţii un traseu relativ dificil, prima poziţie în clasament rămânând tot a lui Tara Ion. Nici motocicliştii de la Moto Old-Boys nu s-au lăsat mai prejos, toţi cei 6 rămaşi în concurs terminând traseul – prima poziţie după această zi îi revenea lui Turcea Ovidiu.

La Moto Open, traseul s-a dovedit destul de dificil, celor 15 concurenţi luându-le destul de mult timp să îl parcurgă (cu preţul a trei abandonuri). Patru zile de concurs s-au dovedit foarte extenuante pentru aceşti motociclişi, poziţiile în clasament rămânând aceleaşi: Rusu David, urmat de Dani Oţil, care a reuşit să mai crească diferenţa faţă de Cismariu Dragoş.

Si ATV-istii au dat de greuLa ATV Extrem au mai luat startul doar 4 concurenţi, dintre care unul a abandonat, iar pe prima poziţie a rămas tot Renzler Oliver. La ATV Open, din cei 8 concurenţi doar unul a abandonat, în timp ce trei dintre ei au fost depunctaţi, greşind drumul. Pe prima poziţie în clasamentul parţial rămânea Irimescu Răzvan, urmat de Buta Dan.

Vineri urma să fie ultima zi a competiţiei, care vom vedea ce surprize avea să mai aducă.

VEZI AICI TOATE FILMĂRILE DE LA ROMANIAN EXTREME ADVENTURE 2009

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide