"Românisme": autostrăzi fără ieşiri

Un investitor urmează să construiască o benzinărie şi un hotel, dar şi o clădire pentru birouri chiar lângă autostrada, însă trebuie să-şi construiaşcă singur calea de acces, autorităţile le-au cerut alte avize decât au solicitat iniţial.

"Românisme": autostrăzi fără ieşiri "Românisme": autostrăzi fără ieşiri

În această situaţie ridicolă creată de autorităţi, cetăţenii care plătesc taxe la stat cheltuiesc separat milioane de euro ca să-şi amenajeze propriile intrări sau ieşiri la autostradă. Iar cei care nu au bani de dat, rup barierele şi intră pe şosele, punându-şi viaţa în pericol.

Pe cei aproape 60 de kilometri, câţi are A3 de la centură Bucureştiului până la Ploieşti, a fost dat oficial în exploatare doar o cale de acces, la Snagov. La Moara Vlăsiei nici nu se lucrează. În schimb, autorităţile au construit mai multe ieşiri de urgenţă, care, teoretic, trebuie folosite de ambulanţă, pompieri şi poliţie.

Mai multe informaţii pe www.ştirileprotv.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.