Românul Claudiu David prezintă noul BMW X6M. VIDEO

Claudiu David e primul instructor român din cadrul programului BMW Driving Experience, iar acum îşi arată chipul într-un clip oficial de prezentare a noului X6M.

Românul Claudiu David prezintă noul BMW X6M. VIDEO Românul Claudiu David prezintă noul BMW X6M. VIDEO

Pe Claudiu David îl ştim destul de bine. Fost pilot în Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) şi primul instructor român de la BMW Driving Experience, David s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin experimente ca traversarea României de două ori cu un singur plin de carburant şi urcarea unei pârtii de schi cu un BMW Seria 1 (iarna)

Acum, românul nostru a apărut în unul dintre clipurile oficiale pentru noul BMW X6M, după ce şi-a arătat faţa în pozele de presă cu noile SAV-uri sportive germane. Uite şi dovada:

Părerea noastră? Felicitări şi drum bun către vârf!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.