Romcar - Weekendul Porţilor Deschise

Reţeaua Romcar organizează la sfârşitul acestei săptămâni “Weekendul Porţilor Deschise” dedicat modelului Ford Kuga. În cele trei zile, 36 de showroom-uri Ford din toată ţara îi vor aştepta pe toţi cei interesaţi să testeze noul model Kuga.

Romcar - Weekendul Porţilor Deschise Romcar - Weekendul Porţilor Deschise

Evenimentul este parte integrantă a campaniei de promovare a modelului Ford Kuga, al cărei concept “imaginaţia schimbă reguli” este de fapt răspunsul la întrebarea care a inspirat crearea SUV-ului Kuga: de ce obiectele din viaţa de zi cu zi trebuie să urmeze vechile reguli de design? 

Kuga este primul reprezentat al companiei Ford pe piaţa europeană a vehiculelor crossover şi a fost lansat pe piaţa românească în luna august a acestui an. De la lansarea sa, Kuga a înregistrat vânzări de 96 unităţi.

Campania de promovare se desfăşoară în perioada 03-30 noiembrie pe mediile tv,  presă scrisă şi online. De asemenea, Kuga dispune de un microsite dedicat, la adresa web www.schimbaregulile.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.