Ronaldo, călcat pe bătături. Duşmanul „de moarte” i-a suflat cel mai scump Ferrari din lume. Arată demenţial şi costă exponenţial (galerie foto)

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

ProMotor


Leo Messi este, fără îndoială, cel mai mare fotbalist al planetei. Joacă pentru una dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, tot adună Balonuri de aur, iar averea lui se tot măreşte. În acest context cumpărarea celui mai scump Ferrai nu ar fi ceva nefiresc.

Conform site-ulului Talkingbaws.com, Messi deţine cea mai scumpa masina din lume, un Ferrari 335 Spider S Scaglietti din 1957, pe care l-ar fi cumpărat la o licitaţie din Paris, pentru enorma sumă de 32 de milioane de euro.

Proprietarul anterior al maşinii era Alessandro Proto, un cunoscut agentul imobiliar italian, el fiind cel care a declarat că Messi a cumpărat maşină după ce iniţial Cristiano Ronaldo îşi manifestase interesul pentru achiziţionarea ei. 

Interesant este că Ronaldo şi Proto au nişte ”legături” mai vechi, Proto s-a opus la un moment dat ca Ronaldo să apară intr-un viitor film al lui Martin Scorsese.

În ciuda preţului enorm pe care l-a plătit, cumpărătorul nu poate folosi vehiculul pe drumurile obişnuite, maşina fiind destinată în exclusivitate pentru curse.

Numai patru Ferrari 335 S Spider Scaglietti au fost produse, iar cel cumpărat de Messi, a stat 40 de ani în colecţia privată a unui francez. 

Click aici pentru Galeria Foto


 Comentarii
Inchide