Rossion Q1

Rossion Q1 este evoluţia modelului britanic Noble M12, care a fost vândut firmei americane Rossion Automotive în luna februarie a acestui an.

Rossion Q1 Rossion Q1
Exteriorul noului model este caracterizat de proporţii foarte bine echilibrate şi de un look agresiv, demn de o supersportivă. Imagina agesivă rezultă din modificările aerodinamice, făcute de americani pentru a îmbunătăţi performanţele maşinii.

Redeseanarea părţii frontale a avut ca efect dispersia unei cantităţi mai mare de aer în lateralele maşinii, respectiv în prizele de aer din praguri, care au fost mărite din punct de vedere dimensional cu aproape 30% faţă de varianta britanică. În spatele maşinii s-au adus modificări difuzoarelor de aer, pentru a crea un efect de apăsare aerodinamică mai mare.

Rossion Q1 este propulsat de un biturbo de 3 litri, de provenienţă Ford, având o configuraţie V6. Motorul dezvoltă 450 CP şi un cuplu de 542 Nm, valori care ridică acul vitezometrului la 100 km/h în doar 3,3 secunde, iar viteza de top este de 297 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.