Roţile speciale care fac parcarea laterală mai simplă ca oricând | VIDEO

Americanul William Liddiard a inventat un set de jante

Roţile speciale care fac parcarea laterală mai simplă ca oricând | VIDEO Roţile speciale care fac parcarea laterală mai simplă ca oricând | VIDEO

 


Americanul William Liddiard a inventat un set de jante cu o suprafaţă "magică" de rulare care pot face ca maşina să se deplaseze în jurul unui singur punct cu doar o simplă apăsare de buton. Imaginaţi-vă cât de uşor poate să parcheze lateral!

Aceste roţi au într-o oarecare măsură aceleaşi caracteristici ca pneurile obişnuite, iar ceea ce este şi mai interesant este că ele au fost montate pe o Toyota Echo care nu a trebuit să fie modificată pentru a suporta noile schimbări, notează Carthrottle.com.

Singurul inconvenient aş acestor roţi este că au o greutate foarte mare ceea ce poate afecta consumul de carburant. 

În clipul de mai jos vedeţi cât de simpul este pentru şofer să mişte maşina în direcţii imposibile pentru un autoturism obişnuit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.