Rovinieta şi tariful de trecere a podului din Feteşti se pot plăti în mobilPay Wallet

Autor: ProMotor 19 feb. 2019 Știri auto
Rovinieta şi tariful de trecere a podului din Feteşti se pot plăti în mobilPay Wallet

Opţiunea de plată a rovinietei şi tarifului de trecere (e-tarif) a podului de la Feteşti sunt din nou disponibile în aplicaţia mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România prin care se pot face plăţi diverse în toate mediile – în magazinele online ale comercianţilor, la casele de marcat sau în maşinile de taxi ori direct în aplicaţie. În prezent, mobilPay Wallet este singura aplicaţie mobilă din România în care se pot achita aceste două servicii de interes general pentru toţi şoferii.

Odată cu reintroducerea posibilităţii de plată în aplicaţia mobilPay Wallet, românii pot achita rapid direct de pe telefon, fără cash sau oprire la benzinărie. Astfel, aceştia pot selecta în aplicaţie serviciile Rovinieta şi e-tarif pod Feteşti din secţiunea Transport, introduc datele maşinii şi detaliile solicitate şi confirmă plată în 2 clickuri. Odată ce plata este realizată cu succes, utilizatorul va primi imediat pe e-mail confirmarea plăţii însoţită de seria emisă. Plata realizată va fi salvată automat în aplicaţie cu detaliile maşinii, pentru acces imediat şi plăţi viitoare şi mai rapide.

Potrivit reprezentanţilor companiei, aplicaţia mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Feteşti indiferent dacă maşina este înmatriculată în România sau în alte ţări.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este cea mai premiată soluţie de plată din România şi primul produs tech românesc premiat şi consacrat în Silicon Valley. Este o aplicaţie complet gratuită pentru utilizatori, prin care plăţile se fac instant din aplicaţie sau prin scanarea codului QR afişat la casele de marcat sau pe pagina de plată a magazinelor online.

Lansată anul trecut, în luna iunie, versiunea 2.0 a aplicaţiei mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit, din App Store sau Google Play.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide