RS7 cu 7 tone de albastru e o greşeală - galerie foto

Pasiunea exagerată pentru culori ar trebui să rămână în fotbal

RS7 cu 7 tone de albastru e o greşeală - galerie foto RS7 cu 7 tone de albastru e o greşeală - galerie foto

Când ai un RS7 în garaj eşti tentat să faci un pic mai mult ca să ieşi în evidenţă. Să sune mai bine cu o tobă Akrapovic, să-i mai dai nişte căluţi putere, chestii logice. Aici vorbim însă de un mic eşec. Părerea noastră. Sigur că gratis l-am lua şi roz-vernil, însă dacă am da bani pentru o culoare specială, asta ar fi probabil ultima. La interior. Pentru că exterior, nu e deloc o catastrofă, chiar fură ochii.

Culoarea specială făcută prin serviciul de personalizări Audi Exclusive este dedicată modelelor Porsche (Voodoo Blue. Şi chiar dacă Audi şi Porsche merg împreună, albastrul ăsta intensiv la interior pare o mare greşală pe alcantara şi piele combinate cu crom şi plastic negru. Dacă nu ne credeţi, galeria foto o să vă convingă că avem dreptate. 

RS7 ALBASTRU 1000% (GALERIE FOTO)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.