Rulota Ketterer Continental e atât de mare, încât are loc pentru o maşină înăuntru!

Parchezi maşina în casă şi pleci la drum, cu dormitorul şi sufrageria în spate. De câte ori ai spus asta până acum?

Rulota Ketterer Continental e atât de mare, încât are loc pentru o maşină înăuntru! Rulota Ketterer Continental e atât de mare, încât are loc pentru o maşină înăuntru!

Nemţii de la Ketterer s-au gândit că ar exista clienţi care vor să plece la drum cu tot cu casă şi maşină. Iar aşa s-a născut gama Continental, care are la bază şasiuri de camioane Mercedes-Benz, Man sau Scania, după cum scrie GT Spirit.

Există trei variante pentru Ketterer Continental, începând cu 11250, continuând cu 12000 şi terminând cu Custom Line. După cum îi spune şi numele, Continental 11250 e cel mai mic model, dar până şi ăsta are loc suficient ca să cari un Smart, un Audi A1 sau un Mini, în vreme ce zona pentru locuit are un perete care poate fi extins.

Aşa să tot pleci la drum lung

Fratele mai mare 12000 are două laturi extensibile, ca să te simţi ca acasă când ajungi la destinaţie, în vreme ce variantele Custom Line îţi oferă tot ce vrei tu, făcut la comandă, atâta vreme cât contul bancar e suficient de generos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.