Runda 2: Bugatti Veyron vs Nissan GT-R P800 Switzer

În duelul rusesc al cailor putere Nissan GT-R P800 Switzer şi-a luat revanşa cu vârf şi îndesat în faţa hypercar-ului Bugatti Veyron, care îl surclasase în prima runda.

Dacă prima confruntare organizată pe drumuri publice de cei de la dragtimes.info între Bugatti Veyron şi Nissan GT-R P800 Swytzer a adus câştig de cauză modelului care era favorit şi pe hârtie, revanşa s-a desfăşurat într-un cadru organizat şi rezultatul a fost altul. Cursa a făcut parte din evenimentul Moscow Unlim 500+, o competiţie dedicată curselor de accelerare în linie dreaptă organizată pe o porţiune de asfalt închisă traficului.

Cursa desfăşurată pe distanţa de o milă a avut în GT-R-ul Switzer un câştigător chiar detaşat, în ambele runde mai ales pe ultimele sute de metri bolidul de 735 CP distanţându-se enorm faţă de Veyron. Practic nu a contat dacă s-a pornit de pe loc sau din mers, japoneza a făcut din Veyron doar un punct foarte mic în oglinzile retrovizoare. În special în cursa doi este aproape incredibil cum ţâşnete şi se pierde în zare. Pe forumul ruşilor este o discuţie aprinsă legată de această cursă, unii spun că a fost aranjată şi că şoferul din Veyron a dat maxim, iar alţii că GT-R a demarat fulminant datorită NOS-ului (deşi nu pare). Voi ce credeţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.