Rusia poate să atace pe oricine, oricând, iar Putin îl poate dezamorsa uşor pe Trump

Armata României se uită

Rusia poate să atace pe oricine, oricând, iar Putin îl poate dezamorsa uşor pe Trump Rusia poate să atace pe oricine, oricând, iar Putin îl poate dezamorsa uşor pe Trump

Nu suntem strategi militari, nu am făcut armata şi nici nu am vrea să ajungem pe front. Suntem calificaţi să vorbim despre arme şi muniţii cum ştie o găină, fizică atomică. Ne mai uitămdin când în când la filme cu răzoi ca să ţinem cu ăia buni. Nu am ştiut însă niciodată tactica cavalerească. Suntem însă destul de bine-ancoraţi în realitate ca să înţelegem şi noi ceva dintr-un tablou simplu. Sunt 72 de submarine, de la gigantic la minuscul. Câteva dintre ele nucleare, adică fix ce ai nevoie ca să aduc sfârşitul lumii pe Mare. După ce am văzut acest tablou de Putin, am zis că e bine să stăm totuşi în banca noastră, dar cât mai departe de Mama Rusie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.