Ruşii au construit cel mai nebun Audi din istorie. FOTO + VIDEO

Audi RS7 este o maşină destul de puternică în forma ei naturală, ca să spunem aşa, dar ...

Ruşii au construit cel mai nebun Audi din istorie. FOTO + VIDEO Ruşii au construit cel mai nebun Audi din istorie. FOTO + VIDEO

 


Audi RS7 este o maşină destul de puternică în forma ei naturală, ca să spunem aşa, dar cel din imagine, după ce a beneficiat de un tuning din partea ruşilor de la firma Total Race, a devenit de neoprit. 

Conform celor de la Jalopnik.com maşina avea deja 1000 de CP putere după ce s-a lucrat intensiv la ea, dar în filmuleţul alăturat Audiul ajunsese deja la ceea ce creatorii lui numeau ”Stage 10” (etapa a zecea), asta însemnând că i-au mai fost adăugate câte ceva. 

Cei de la Total Race spun că în momentul de faţă acest Audi are dinamica unui Bugatti Veyron. Acceleraţa îl ajută să ajungă de la 0 la 100 de km pe oră în 2.5 secunde, iar de la 100 la 200 km / oră în 4.9. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 224,5 km / oră. 

Când ruşii dau jos capota unei maşini a-i expune componentele sub formă de ”coarne” e clar că sunt puşi pe treabă. 

GALERIE FOTO

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.