Ruşii au construit cel mai nebun Audi din istorie. FOTO + VIDEO

Autor: Marius Vișan 30 mart. 2016 Știri auto

 


Audi RS7 este o maşină destul de puternică în forma ei naturală, ca să spunem aşa, dar cel din imagine, după ce a beneficiat de un tuning din partea ruşilor de la firma Total Race, a devenit de neoprit. 

Conform celor de la Jalopnik.com maşina avea deja 1000 de CP putere după ce s-a lucrat intensiv la ea, dar în filmuleţul alăturat Audiul ajunsese deja la ceea ce creatorii lui numeau ”Stage 10” (etapa a zecea), asta însemnând că i-au mai fost adăugate câte ceva. 

Cei de la Total Race spun că în momentul de faţă acest Audi are dinamica unui Bugatti Veyron. Acceleraţa îl ajută să ajungă de la 0 la 100 de km pe oră în 2.5 secunde, iar de la 100 la 200 km / oră în 4.9. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 224,5 km / oră. 

Când ruşii dau jos capota unei maşini a-i expune componentele sub formă de ”coarne” e clar că sunt puşi pe treabă. 

GALERIE FOTO

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide