Ruşii au şi şoferi talentaţi. VIDEO

Se pare că prin mulţimea interminabilă de conducători auto ruşi care mai de care mai kamikaze, îşi fac loc şi şoferi care dau dovadă de un stil de condus impecabil.

Ruşii au şi şoferi talentaţi. VIDEO Ruşii au şi şoferi talentaţi. VIDEO

Se spune că excepţia confirmă regula, însă următorul material video nu face decât să scoată la lumină faptul că Rusia nu este doar patria şoferilor inconştienţi şi că, din fericire, mai există şi persoane care chiar ştiu ce fac la volan. Protagonistul este şoferul unui TIR, acesta trezindu-se în faţă cu o Lada care se încadrează pe sensul de mers după un viraj la stânga.

Pus într-o situaţie extrem de dificilă, şoferul TIR-ului alege o soluţie salvatoare extrem de pretenţioasă ce necesită multă stăpânire de sine şi un control de mare fineţe al mastodontului de 30 de tone. În videoclipul de mai jos puteţi viziona soluţia "elegantă" aleasă de tirist pentru a ieşi cu bine din situaţia creată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.