Ruşii „încalcă” protocolul de prietenie cu Dacia. Încep exportul a două noi modele

Modelele respectă standardele Euro-6 şi sunt echipate

Ruşii „încalcă” protocolul de prietenie cu Dacia. Încep exportul a două noi modele Ruşii „încalcă” protocolul de prietenie cu Dacia. Încep exportul a două noi modele

Producătorul auto rus Avtovaz a anunţat că intenţionează să înceapă să-şi exporte modelele Lada Vesta SW şi Lada Vesta SW Corss în Serbia şi Bulgaria până la sfârşitul acestei luni, relatează Seenews.com.

Modelele respectă standardele Euro-6 şi sunt echipate cu un motor de 1,6 litri. Modelele au fost prezentate în Europa la saloanele auto din Budapesta, Bratislava, Belgrad, Viena şi Essen. Avtovaz este parte a alianţei Renault-Nissan-Mitsubishi şi produce autovehicule sub mărcile Lada, Renault, Nissan şi Datsun.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.