S-a confirmat oficial Porsche Panamera Diesel

Într-un interviu acordat ziarului german Westfalen - Blatt, preşedintele Porsche confirmă întroducerea pe piaţă a motorizării diesel pentru Porsche Panamera.

S-a confirmat oficial Porsche Panamera Diesel S-a confirmat oficial Porsche Panamera Diesel

Matthias Muller, CEO Porsche a declarat, într-un interviu acordat ziarului Westfalen - Blatt, că de la mijlocului anului 2011 va fi disponibil pe piaţă modelul Porsche Panamera cu motorizare diesel. Muller a mai spus că decizia de a produce Porsche Panamera diesel i se datorează succesului pe care l-a avut Porsche Cayenne diesel.

Preşedintele Porsche nu a spus nimic de motorizări dar este de aşteptat să vedem sub capotă, acelaşi motor ca şi pe Cayenne diesel şi anume, propulsorul V6 TDI de 3,0 litri care dezvoltă 240 CP şi un cuplu de 550 NM.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.