S-a dat startul producţiei de serie pentru VW Beetle

VW a anunţat că a dat undă verde producţiei de serie noului VW Beetle la fabrica din Puebla, Mexic.

S-a dat startul producţiei de serie pentru VW Beetle S-a dat startul producţiei de serie pentru VW Beetle

VW a început producţia de serie pentru noul VW Beetle la fabrica din Puebla, Mexic. În această locaţie a fost construit şi modelul pe care noul Beetle îl înlocuieşte. Fabrica din Puebla este cea mai mare fabrică VW, având ca "sarcină" livrarea de autoturisme pentru America de Nord, dar şi pentru America de Sud. Alături de noul Beetle, în această fabrică mai sunt produse şi VW Jetta precum şi Golf Variant.

"Noul Beetle este un simbol puteric al brand-ului nostru. Maşina combină moştenirea emoţională a Beetle-ului original cu viitorul mărcii VW", a declarat Hubert Waltl, membru în Bordul de Managament VW, responsabil pentru producţie şi logistică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.