S-a dat undă verde pentru validarea dealerilor auto şi REMAT-urilor participante la Rabla 2013

Autor: Andrei Nan 16 mai 2013 Știri auto
S-a dat undă verde pentru validarea dealerilor auto şi REMAT-urilor participante la Rabla 2013

 Lista producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor autorizaţi să participe în anul 2013 la Programul Rabla, precum şi cea a operatorilor economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz (REMAT-uri) vor fi publicate pe site-ul AFM.

Administraţia Fondului pentru Mediu va emite 20.000 de tichete pentru Programul Rabla, dintre care 17.000 pentru persoane fizice/juridice şi 3.000 de tichete pentru instituţiile publice. Valoarea unui tichet este de 6.500 de lei, faţă de 3.800 lei cât valora în 2012.

Pe de altă parte, în cadrul programului deschis în acest an, se va utiliza un singur tichet valoric pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. Programul Rabla 2013 se va desfăşura într-o singură etapă, iar termenul limită în care tichetele vor fi acceptate la achiziţionarea unui nou autovehicul este 20 noiembrie.

Întrebarea care se pune cu privire la programul Rabla 2013 este: Oare va avea succesul scontat ţinând cont că în acest an se acceptă un singur tichet per tranzacţie, iar ca valoare scăzută din preţul de listă al automobilului nou suma este mai mică? Este foarte posibil să se întâmple precum au păţiţ cu Timbrul de Mediu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide