S-a deschis piaţa neagră a voucher-elor oferite gratuit de Primărie

Românii îşi dau petec din nou

S-a deschis piaţa neagră a voucher-elor oferite gratuit de Primărie S-a deschis piaţa neagră a voucher-elor oferite gratuit de Primărie

Primăria Capitalei a făcut un lucru bun. Şi nu sunt multe. Dar a făcut. A dat vouchere de câte 500 de lei pentru cumpărarea unei biciclete sau a unei trotinete ori chiar a unui vehicul Segway / Ninebot. Toate bune până aici, însă cei care au luat vouchere au început deja să le vândă. Conform Mediafax, preţurile pentru o reducere de 500 de lei încep de la 300 de lei. Asta înseamnă că reducerea efectivă e maximum 200 de lei. Cei care au vouchere se oferă să meargă la cumpărare cu cel care vrea să intre în posesia bicicletei sau a trotinetei pentru că tichetele sunt nominale, au pe ele şi CNP-ul celui care a intrat în posesia lor şi menţiunea că nu sunt transmisibile.

Primăria încearcă să vadă partea bună a lucrurilor şi a spus-o într-un comunicat.

"În situaţia în care un beneficiar de voucher se oferă să însoţească potenţialul cumpărător la magazin, pentru ca voucherul să fie folosit de titular, conform regulamentului, acest lucru este similar cu revânzarea bicicletei după achiziţionarea cu ajutorul voucherului, ceea ce nu contravine nici regulamentului şi nici scopului Programului, deoarece, în final, o bicicletă va ajunge în posesia unui cetăţean dornic să o folosească", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, remis MEDIAFAX.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.