S-a deschis Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti

După aproape cinci ani de pauză, cea mai importantă manifestaţie auto românească îşi redeschide porţile pentru vizitatorii din întreaga ţară.

S-a deschis Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti S-a deschis Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti

Cei dornici să vadă un salon auto pe plaiuri mioritice au din nou acestă ocazie. Până duminică, 8 aprilie, bucureştenii, dar nu numai, pot trece pragul Salonului Internaţional Auto-Moto Bucureşti.Potrivit organizatorilor, manifestaţia este un salon al "esenţelor tari".

Acest lucru, însă, se poate traduce şi printr-o varietate destul de săracă a mărcilor expuse, în ciuda titulaturii evenimentului. Cu toate acestea, concertele şi demonstraţiile din programul salonului vor asigura un program plin. Astfel, românii vor putea vedea diverse oferte prezentate de dealerii unor mărci celebre precum Mercedes-Benz, Volvo, Lotus, Opel, Chevrolet, Ford, Citroen, Skoda, Seat, Kia, Isuzu şi chiar Caterham, precum şi standurile furnizorilor de repere aftermarket.


Premierele naţionale se pot număra pe degete. Opel vine cu Ampera, maşina anului 2012, iar la standul Mercedes-Benz,noua generaţie a roadsterului SL va străluci, alături de conceptul noului A Class, dezvăluit în urmă cu un an, la Salonul Auto Shanghai.

La capitolul motociclete, bikerii au la dispoziţie modele Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Ducati, Arctic Cat, dar şi biciclete electrice PG. Este bine de ştiut ce modificări va aduce salonul asupra traficului bucureştean.

În perioada 4-8 aprilie, parcarea va fi interzisă în Piaţa Constituţiei, iar pe 7 şi 8 aprilie, circulaţia va fi restricţionată între Piaţa Constituţiei şi Cheiul Dâmboviţei. Organizatorii recomandă mijloacele de transport în comun taxiurile din staţia permanentă a salonului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.