S-a lansat colecţia Mercedes-Benz 2013

În cele 170 de pagini ale noului catalog Colecţia Mercedes-Benz 2013, disponibil acum la partenerii de vânzări Mercedes-Benz, pot fi descoperite exact 444 de produse printre care biciclete de fitness, trekking sau pentru copii.

S-a lansat colecţia Mercedes-Benz 2013 S-a lansat colecţia Mercedes-Benz 2013

Printre cele mai importante produse din noul catalog se numără noua bicicletă Trekking 29 dispune de un cadru exclusiv Mercedes-Benz cu roţi Schwalbe 29-inci (74 centimetri), un schimbător de viteze Shimano DEORE de înaltă performanţă, cu 8 viteze (27 viteze pe spate), o furcă cu suspensie Suntour NCX-D LO cu blocare.

Colecţia Mercedes-Benz 2013 cuprinde un total de 27 de modele de ceasuri, printre care se numără şi Chronograph Business Style, fabricat în Elveţia. Ceasul dispune de un cadran de 41,5 mm şi o brăţară din oţel inoxidabil. Modelul se bucură şi de alte detalii speciale precum indicatori luminoşi pentru oră, cristale minerale anti-reflexie, cu secţiune de lupă şi un cadru fix pentru scala de taheometru. Ceasul este rezistent la apă până la 10 metri / 10 ATM.

Clienţii pot alege şi un portofel de călătorie AMG, fabrigat în Germania, care se bucură de un spaţiu pentru 12 cărţi de credit şi de patru compartimente pentru bilete de avion sau tren, precum şi un buzunar cu fermoar şi un suport de pix.

Noul catalog este disponibil acum la partenerii de vânzări Mercedes-Benz sau poate fi accesat online pe website-ul Mercedes Benz.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.