S-a lansat noul Renault Clio 4 în România!

La începutul acestei săptămâni, a avut loc lansarea noului Renault Clio 4 în România. Din 18 octombrie, acest model va putea fi achiziţionat de la toţi dealerii autorizaţi Renault din ţară, la un preţ de pornire de 10.200 euro cu TVA inclus.

S-a lansat noul Renault Clio 4 în România! S-a lansat noul Renault Clio 4 în România!

Cea de a patra generaţie a lui Clio, prezentată în premieră la Salonul Auto de la Paris 2012, a fost lansat oficial în România, în cadrul unui eveniment special cu momente speciale şi discursuri care au pus accentul pe atuurile noului Clio. România este una dintre primele ţări din Europa în care noul model este disponibil pentru cumpărare.

Noul Renault Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare (Authentique, Expression, Dynamique) şi patru motorizări: 1.2 litri 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) şi 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 (diesel).

Clio 4 oferă în standard: airbaguri frontale şi laterale cap-torace pentru sofer şi pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenţă la urcarea în pantă), tempomat-limitator de viteză (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces şi demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile şi degivrante electric.

Preţurile de listă pornesc de la 10.200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique 1,2 16V 75 CP şi ajung până la 14.500 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.