S-a plâns cineva de inundaţii în Bucureşti? Ia vedeţi ce-a fost la Odessa, în Ucraina!

Ploile torenţiale şi reţelele învechite de canalizare duc, de multe ori, la un rezultat foarte simplu: inundarea străzilor din oraşe. Lucru pe care bucureştenii l-au resimţit din plin în weekend. Însă la noi n-a fost nici pe departe la fel de grav ca la alţii...

Ok, faptul că autorităţile de la noi sunt prinse mai tot timpul pe picior greşit sau faptul că infrastructura rutieră sau de canalizare sunt învechite şi nu se investeşte în ele sunt lucruri cu care deja bucureştenii s-au cam obişnuit. Săptămâna trecută am fost din nou martorii unor situaţii jenante, traficul fiind paralizat în multe zone din cauza nivelului foarte mare al apei rezultate în urma ruperilor de nori.

Însă acum e cazul să nu ne mai lamentăm: ce a fost în capitala României şi prin alte oraşe mari nici nu se poate compara cu micul dezastru din oraşul ucrainean Odessa, unde situaţia a fost mult mai gravă, iar apele rezultate în urma ploilor abundente mult mai mari. Practic, maşinile mici au devenit "bărcuţe" incontrolabile în unele locuri!

Vedeţi în continuare imaginile:

Inundatii pe strazile din Odessa, Ucraina de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.