S-a pus Guvernul pe treabă! Ce tronsoane se deschid şi cât de repede?

Sorin Buşe a spus, joi, la Suceava, într-o conferinţă de presă, că, în ceea ce priveşte autostrada...

S-a pus Guvernul pe treabă! Ce tronsoane se deschid şi cât de repede? S-a pus Guvernul pe treabă! Ce tronsoane se deschid şi cât de repede?

 

 


Autostrada Piteşti - Sibiu ar urma să fie finalizată în 2021, cu un an mai devreme decât termenul prevăzut în Master Plan, iar în 15 noiembrie vor fi terminate studiile de fezabilitate pentru trei loturi, declară ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, citat de corespondentul MEDIAFAX

Sorin Buşe a spus, joi, la Suceava, într-o conferinţă de presă, că, în ceea ce priveşte autostrada Piteşti - Sibiu studiile de fezbilitate vor fi terminate până în 15 noiembrie, inclusiv lotul 4 care era în întârziere.

"Vrem să licităm lotul 1, 4 şi 5 pentru proiect tehnic şi acord de construcţie până la 30 noiembrie”, a spus Buşe.

El a adăugat că la loturile 2 şi 3, cele mai dificile, se va finaliza în câteva zile traseul final, iar în aprilie 2017 va fi finalizat studiul de fezabilitate, licitaţia urmând să fie lansată în mai 2017.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.