S-a vândut cel mai bătrân Bentley aflat în circulaţie!

Ultimul supravieţuitor Bentley al generaţiei sale din 1921 a fost vândut ieri pentru aproape un milion de dolari la Pebble Beach.

S-a vândut cel mai bătrân Bentley aflat în circulaţie! S-a vândut cel mai bătrân Bentley aflat în circulaţie!

Primul Bentley vândut unui client a fost câştigat la licitaţie ieri pentru suma de 962.500 de dolari. Primul client de Bentley din istorie a fost domnul Noel Van Raalte care a cumpărat această bijuterie cu numărul de şasiu 3 (înregistrat cu seria AX 3827 în Anglia) contra sumei de 1.150 de lire sterline acum 90 de ani. Acum, acest 3-Litre a fost vândut la licitaţia Gooding & Co. organizată cu prilejul evenimentului auto de la Pebble Beach.

Această serie fantastică 3 Litre produsă de Bentley este cea care a deschis seria victoriilor istorice la Le Mans în 1924 şi 1927, perioade după care compania a câştigat cursa de cinci ori în opt ani. Acest model este prima maşină construită de Bentley de la înfiinţarea mărcii în 1919.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.