S-ar putea să vedem şi un smart SUV. Iar Maybach GLS este „o idee bună”

Mercedes-Benz mizează pe căutarea ferventă a SUV-urilor pe piaţă şi pregăteşte un superluxos Maybach GLS, în timp ce flirtează şi cu ideea unui SUV de buzunar smart.

S-ar putea să vedem şi un smart SUV. Iar Maybach GLS este „o idee bună” S-ar putea să vedem şi un smart SUV. Iar Maybach GLS este „o idee bună”

Din momentul prezentării noii nomenclaturi pentru gama de modele, au apărut zvonuri cum că sub-brandul Maybach va avea, pe lângă Mercedes-Maybach S600, şi un SUV superluxos GLS. Zvonuri care continuă să dăinuie şi la câteva luni bune de la apariţie şi care sunt alimentate şi de declaraţiile oficialilor. 

Într-o discuţie purtată de cei de la Autocar cu şeful departamentului de vânzări şi marketing Mercedes-Benz Ola Källenius, acesta din urmă a declarat că ideea unui Maybach GLS „ar putea fi interesantă pe viitor”, asta după ce, la salonul auto de la Geneva 2015, Dieter Zetsche a declarat despre acelaşi subiect că este „o idee bună”. Ola a confirmat apoi că scenariul unui Maybach GLS ar fi bazat pe următoarea generaţie a SUV-ului, care va debuta în 2017.

În contextul în care cererea de SUV-uri este din ce în ce mai mare, construirea unui SUV de lux Mercedes-Maybach GLS care să se alăture viitoarelor modele Bentley, Rolls-Royce, Maserati şi Land Rover este mai mult decât o decizie inspirată.

La fel s-ar întâmpla şi în cazul mignonei smart (n-ar fi rău deloc să arate precum conceptul ForStars), care s-ar alătura tagmei destul de aerisite a mini-SUV-urilor, în care sunt incluşi Opel Adam Rocks, Volkswagen Cross Up! sau Panda 4x4.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.