S-au construit numai 499 de maşini şi e deja bătaie pe cele la mâna a doua.

când a apărut costa 1.5 mil. $

S-au construit numai 499 de maşini şi e deja bătaie pe cele la mâna a doua. S-au construit numai 499 de maşini şi e deja bătaie pe cele la mâna a doua.

Considerată una dintre cele mai frumoase maşini ale constructorului, când a apărut costa 1.5 mil. $. Nu banii sunt problema, cum zic bogaţii. Ci dacă mai prinzi. Da, într-adevăr, pe Pământ sunt oameni care  stau la coadă pentru maşini de 1.5 mil. $. Nu stăm acum însă să intentăm procese de moralitate. Vorbim despre una dintre cele mai frumoase maşini din istorie şi merită toată atenţia şi banii. Este, desigur, un model italienesc şi vorbim, normal, de Ferrari.

De LaFerrari, o maşină care acum costă 3 mil. $ dacă găseşti vreuna pe piaţa second hand. Există însă una care costă cât 3 şi aceasta este chiar prima maşină LaFerrari, 1/449 – cum are gravat numărul de serie pentru proprietari (numai 449 de bucăţi au fost asamblate). Se vinde în Luxemburg de către Garage Pereira Guillaume SA, are numai 1.000 de km la bord şi costă fix 10 mil. $. Grăbiţi-vă că e bătaie pe el. 

GALERIE FOTO LAFERRARI 1/449

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.