S-au lansat pantofii din colectia Puma-Porsche

Sportul se asociază cu maşinile scumpe: Puma lansează o colecţie comună cu Porsche

S-au lansat pantofii din colectia Puma-Porsche S-au lansat pantofii din colectia Puma-Porsche

Firma de articole sportive Puma lansează o colecţie comună cu Porsche Design, marca de modă şi accesorii deţinută de compania germană de automobile, în încercarea de a intra în zona de produse premium, dar şi de a pune etichete de lux pe articolele de sport.

Puma a anunţat că va înlocui compania rivală Adidas în parteneriatul cu Porsche şi au prezentat în aceaastă săptămână prima serie de pantofi şi articole de îmbrăcăminte, care vor intra în vânzare din 1 martie.

Porsche Design speră că Puma va atrage o audienţă mai tânără în magazinele sale, în timp ce marca sportivă se aşteaptă să atragă unii dintre marii clienţi ai mărcii auto, observând o cerere puternică pentru echipamente sportive de ultimă generaţie pe pieţe precum China şi Japonia.

"Aceasta este o încercare comună de a consolida ambele mărci pe termen lung", a declarat directorul executiv al Puma, Bjorn Gulden, pentru Reuters.

"Putem face mai multe lucruri inovatoare, deoarece clienţii sunt pregătiţi să le plătească ... În sectorul nostru, sunteţi întotdeauna sub presiunea preţurilor".

Asocierea apare în contextul în care numeroase mărci de lux şi premium - cum ar fi Hugo Boss şi Gucci - încearcă să profite de tendinţa stilului de viaţă activ, prin lansarea de produse scumpe.

Pantofii din colectia Puma-Porsche vor avea un preţ cu amanuntul de pana la 250 de euro iar jachetele până la 450 de euro şi vor fi vândute în 150 de magazine Porsche Design din intreaga lume, dar şi online.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.