S60 şi V60 continuă linia de rezultate bune la testele Euro NCAP pentru gama Volvo

Toate modelele testate Volvo, aflate la vânzare, oferă o tehnologie de siguranţă de cinci stele

S60 şi V60 continuă linia de rezultate bune la testele Euro NCAP pentru gama Volvo S60 şi V60 continuă linia de rezultate bune la testele Euro NCAP pentru gama Volvo

Noul sedan Volvo S60, precum şi break-ul V60 au primit nota maximă de cinci stele la cele mai recente teste de siguranţă EuroNCAP 2018, continuând linia de rezultate bune pentru gama Volvo. 

Rezultatul subliniază încă o dată reputaţia Volvo Cars pentru fabricarea unora dintre cele mai sigure maşini disponibile la ora actuală. De la hatchback-ul compact V40 la SUV-ul mare XC90, toate modelele testate Volvo oferă o tehnologie de siguranţă de cinci stele.

Regimul de testare 2018 al Euro NCAP a fost cel mai riguros de până acum, cu provocări mai dificile cu privire la tehnologia de siguranţă, inclusiv detectarea bicicliştilor cu sisteme de frânare automată şi sisteme de menţinere a benzii.

Programul Euro NCAP (European New Car Assessment Programme - Programul European de Evaluare a Autovehiculelor Noi) este susţinut de un consorţiu al ministerelor pentru transport, asociaţiilor automobilistice, companiilor de asigurare şi instituţiilor de cercetare din Europa. Astfel, sunt implicate 12 instituţii din 8 ţări europene. Aproape toate autovehiculele noi sunt testate şi evaluate de Euro NCAP în privinţa siguranţei lor pasive şi active. Standardele de testare ale acestui program depăşesc considerabil standardele aplicabile conform legilor europene.

V60 şi S60 se numără printre cele mai sigure maşini testate în cadrul noului regim.

"Acest rezultat demonstrează că Volvo Cars continuă să fie un lider în domeniul siguranţei, împingând în mod constant avansarea noilor tehnologii", spune Malin Ekholm, şeful Centrului de siguranţă Volvo Cars. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.