Să fie acesta noul Audi R8?

Cineva, undeva, are, se pare, acces la viitoarea generaţie a supercarului german Audi R8. Şi altcineva, care îl cunoaşte pe acel cineva, a pus pe Instagram o poză cu ceea ce pare a fi următorul R8.

Să fie acesta noul Audi R8? Să fie acesta noul Audi R8?

Mai este o lună de zile până la Salonul Auto Geneva 2015, dar se pare că mâţa a ieşit deja din sac în ceea ce priveşte următoarea generaţie a supercarului german Audi R8.

Vedeţi voi, un utilizator de Instagram (dreboog) a publicat pe contul său o imagine cu o maşină care arată ca noul Audi R8. El spune că a primit poza de la o sursă din interiorul companiei germane şi tindem să-i dăm dreptate, având în vedere că în momentul scrierii acestor cuvinte contul său nu mai există.

De altfel, e şi singura imagine cu modelul în chestiune, dar e suficient să vedem că liniile maşinii sunt în mare parte aceleaşi ca până acum, marea diferenţă fiind adoptarea unui design ceva mai tăios pentru caroserie.

Voi ce spuneţi: arată bine noul Audi R8?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.