Să mai spună cineva că femeile nu se descurcă la volan...

Am văzut o grămadă de femei care au întărit stereotipul că doamnele şi domnişoarele nu se descurcă în spatele volanului. Iată exemplul care le răzbună pe toate.

Să mai spună cineva că femeile nu se descurcă la volan... Să mai spună cineva că femeile nu se descurcă la volan...

Perioada Sărbătorilor este una foarte încărcată, din toate punctele de vedere: trafic greu, multe cumpărături, mult stress, poliţişti care vor să îngraşe porcofelul... În mod implicit, apar turbulenţe şi în mica ta grădină zen, fie că e vorba de familie sau de cuplu. În cazul acesta, turbulenţele se manifestă sub forma unei bătăi în toată regula. În maşină. În timpul mersului. 

Nu ştim cu ce ar fi putut-o enerva pasagerul pe doamna de la volan, însă pumnii aruncaţi către el ne spun că este ceva grav. Oricum, nimic nu este mai grav decât gestul de a te lua la bătaie când conduci, împărţind strada / autostrada cu alţi participanţi la trafic, participanţi pe care-i pui în pericol prin chelfăneala ta. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.