Să ne încălzim de dimineaţă cu puţin Nurburgring

Nurburgring rămâne un circuit de legendă, însă traficul extrem de aglomerat de pe Nordschleife pune probleme destul de mari celor care vor să se bucure de maşinile lor. Iată o compilaţie de maşini de toate felurile, care ne arată cât de bine e să stai aproape de un mare circuit auto...

Să ne încălzim de dimineaţă cu puţin Nurburgring Să ne încălzim de dimineaţă cu puţin Nurburgring

Dacă au un program foarte aglomerat pe ziua de azi, ai putea foarte bine să îţi ocupi următoarele 5 minute privind cum se dau, în mare viteză, alţii pe circuit. Pe Nurburging, mai precis. De toate pentru toţi: de la Lamborghini, la Mercedes, de la Ford Focus la Clio RS, de la drifteri la amatori care aproape rup maşina în două, de la experimentaţii şoferi ai „Nurburgring Taxi”, la primii veniţi care abia dacă nu ies în decor. 

Zgomot, fum şi scrâşnet de roţi, enjoy!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.