Să ne reamintim cât de atenţi trebuie să fim când ieşim pe stradă. Atenţie: pietoni sinucigaşi - VIDEO

Unii dintre pietoni traversează neregulamentar, iar alţii dorm pur şi simplu pe ei ...

Să ne reamintim cât de atenţi trebuie să fim când ieşim pe stradă. Atenţie: pietoni sinucigaşi - VIDEO Să ne reamintim cât de atenţi trebuie să fim când ieşim pe stradă. Atenţie: pietoni sinucigaşi - VIDEO

Site-ul trafictube.ro a postat un clip în care vedem cât de adormiţi sunt unii pietoni. Clipul este format din mai multe scene filmate din tramvai. Unii dintre pietoni traversează neregulamentar, iar alţii dorm pur şi simplu pe ei. Clipul are rolul unui duş rece. Din când în când trebuie să ne readucem aminte că atunci când ne urcăm la volan trebuie să fim cât se poate de atenţi şi de prevăzători. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.