Să ne reamintim de cel mai cool tractor din lume [VIDEO]

L-am mai văzut până acum dându-se de-a latul şi de-a dura, dar asta nu înseamnă că ne-am şi săturat de el, nu?

Să ne reamintim de cel mai cool tractor din lume [VIDEO] Să ne reamintim de cel mai cool tractor din lume [VIDEO]

GoPro a pus cap-la-cap cadre cu tractorul Vianor şi a postat un clip pe canalul lor oficial de YouTube. Asta înseamnă o oportunitate de a vedea din nou tractorul Volvo BM Terrier (1956) trăgând eroic de cei 225 de cai-putere de care dispune în această configuraţie. 

Nu este prima dată când îl vedem şi - sperăm noi - nici ultima: este fascinant să vezi o maşinărie creată pentru treburi (agricole) care se desfăşoară la viteză mică, una cu un centru de greutate mai înalt decât orice ai putea conduce pe drumurile publice, să facă ce face aici. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.