Saab 9-1X - poză teaser

În sfârşit, Saab va veni cu un răspuns pentru Volvo C30, dar, deocamdată, doar în stadiul de concept. Saab 9-1X se anunţă foarte interesant.

Saab 9-1X - poză teaser Saab 9-1X - poză teaser
Gândit pentru a intra pe piaţa compactelor premium, Saab 9-1X Concept anunţă concurentul pentru Volvo C30, Audi A3 şi BMW Seria 1. Deşi imaginea teaser nu dă aproape nici un fel de indiciu despre cum va arăta această maşină, faptul că apare alături de alte două concepte cunoscute (Saab 9X şi senzaţionalul Saab Aero X) ne pune în gardă privitor la elementele de design preluate de la acestea.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.