Saab 9-3 Aero Convertible

Noua creaţie suedeză nu numai că este dezbrăcată de acoperiş, însa modelul aflat în teste nu era nici măcar acoperit de clasicele camuflaje.

Saab 9-3 Aero Convertible Saab 9-3 Aero Convertible

Mulţumită unui membru al Clubului Saab Turbo, viitorul model a fost surprins într-o parcare în toată splendoarea sa. La exterior personalizarea nu este evidentă, maşina păstrând liniile specifice Saab. În partea frontală putem remarca ornamentele cromate si blocurile optice cu fundal întunecat. În acelasi ton sunt finisate şi stopurile, lasând impresia unor componente montate ulterior pe maşină.

În interior regăsim acelaşi bord existent şi pe modelul de bază, cu volanul în două culori cu comenzi audio integrate şi un sistem de navigaţie cu DVD.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.