Saab 9-3 - Poze spion

Modelul din poza alăturată a fost susprins pe un feribot în Suedia. Cam curios, un Insignia deja lansat încă dotat cu celebrul camuflaj.

Saab 9-3 - Poze spion Saab 9-3 - Poze spion

Caroseria este aceea a unui Opel Insignia. Şi în interior dacă ne uităm vedem un volan de model nemţesc. Cu toate acestea, dacă privim cu mai multă atenţie, regăsim o consolă centrală specifică Saab. Ce sens are acest model? Probabil inginerii suedezi deja au început testele cu noul 9-3, care va fi construit pe aceeaşi platformă tehnică folosită şi de Insignia.

Interesant e că dacă modelul nu era camuflat poate nu ar fi atras atenţia fotografilor. Având în vedere însă stadiul iniţial în care se afla maşina, fară nici măcar caroseria originală, ne aşteptăm la o lansare a noului 9-3 cel mai devreme în 2010. Sau poate e viitorul 9-5? Greu de spus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.