Saab Aero-X Concept

Marca suedeză a grupului american GM, Saab, işi promovează imaginea prin intermediul unui model sculptat integral din gheaţă.

Saab Aero XReplica la scară a conceptului Aero-X Coupe Concept este amplasată în hotelul de gheaţă de la Jukkasjärvi, din Suedia, situat la aproape 200 de km de cercul polar. Întreaga aşezare este construită din gheaţă în decembrie şi rezistă intactă până în aprilie, urmând ca peste un an să fie iar construită de la zero.

Modelul din gheaţă Aero-X a fost creat de Simon Padian, designer şef la Saab şi Tjåsa Gusfors, şi el designer şef, dar la construcţia hotelului de gheaţă. Maşina este amplasată într-o cameră dedicată, denumită 'Move your mind' şi va permite publicului să experimenteze marca, spiritul şi valoarea mărcii suedeze.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.