Saab oferă XWD şi pe 9-3 2.0 Turbo

Producătorul suedez şi-a extins gama de opţiuni disponibilă la modelul 9-3, oferind acum sistemul de transmisie integrală şi pe versiunile dotate cu motorul turbo de 2.0 litri.

Saab oferă XWD şi pe 9-3 2.0 Turbo Saab oferă XWD şi pe 9-3 2.0 Turbo

Saab 9-3 cu XWDDeşi până acum era disponibilă doar pe 9-3-ul de 2,8 litri V6 Turbo, transmisia integrală a fost montată acum, ca opţional, şi pe variantele puse în mişcare de propulsorul de 2.0 litri turbo de 210 CP, disponibile atât Saloon cât şi SportWagon. Adiţional, se poate opta şi pentru un pachet sport, cu o suspensie mai tare, discuri de frână mai mari şi jante de 18 sau 19 inch.

"Saab este cel mai bine cunoscut pentru motoarele sale mici de 4 cilindri supraalimentate şi sistemul XWD cu care se împerechează perfect. Designul compact şi sofisticat îmbunătăţeşte distribuţia greutăţii, manevrabilitatea şi tracţiunea", a declarat Per Jansson, Vehicle Integration Engineer pentru Saab XWD. Anunţul privind noile dotări disponibile a fost făcut la Salonul Auto de la Londra, comenzile putând începe în scurt timp.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.